Personvernregler

Denne Tjenesten leveres av Naborom AS i samarbeid med forretningsfører uten kostnad og er ment for bruk som den er. Denne siden brukes til å informere besøkende om våre retningslinjer med innsamling og bruk av personlig informasjon for de som bruker Tjenesten. Ved å ta i bruk Tjenesten godtas innsamling og bruk av informasjon i forhold til denne policyen. Den personlige informasjonen vi samler inn, brukes til å levere og forbedre tjenesten. Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen.


Informasjon innsamling og bruk

For å få en bedre opplevelse, mens vi bruker Tjenesten, kan vi kreve at du gir oss personlig identifiserbar informasjon inkludert, men ikke begrenset til, kontaktlisterdata. Appen bruker tredjeparts tjenester som kan samle informasjon som brukes til å identifisere deg. Lenke til personvernregler fra tredjeparts tjenesteleverandører som brukes av appen:

Google Play Services

Firebase

Sentry


Loggdata

Når du bruker Tjenesten vår, samler vi inn data og informasjon (gjennom tredjepartsprodukter) på telefonen din (Loggdata), i tilfelle feil i appen. Loggdataene kan inneholde informasjon som din IP-adresse (Device Protocol), enhetsnavn, operativsystemversjon, konfigurasjonen av appen når du bruker tjenesten vår, tidspunkt og dato for din bruk av tjenesten og annen statistikk.


Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som ofte brukes som anonyme unike identifikatorer. Disse sendes til nettleseren din fra nettstedene du besøker og lagres i enhetens internminne. Denne tjenesten bruker ikke disse informasjonskapslene eksplisitt. Appen kan imidlertid bruke tredjepartskode og biblioteker som bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon og forbedre tjenestene deres. Du har muligheten til å godta eller avvise disse informasjonskapslene og vite når en informasjonskapsel blir sendt til enheten din. Hvis du velger å nekte informasjonskapslene våre, kan det hende du ikke kan bruke deler av denne Tjenesten.


Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsbedrifter og enkeltpersoner av følgende årsaker:

For å lette tjenesten vår;

For å tilby tjenesten på våre vegne;

For å utføre tjenesterelaterte tjenester; eller

For å hjelpe oss med å analysere hvordan Tjenesten brukes.

Vi vil informere brukere av denne tjenesten om at disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon. Årsaken er å utføre oppgavene som er tildelt dem på våre vegne. Imidlertid er de forpliktet til ikke å avsløre eller bruke informasjonen til noe annet formål.


Sikkerhet

Vi verdsetter din tillit til å gi oss din personlige informasjon, og vi prøver derfor å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte den. Men husk at ingen overføringsmetoder over internett eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.


Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Det anbefales derfor å gjennomgå denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernpolicyen på denne siden. Denne policyen gjelder fra 2021-06-30.


Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller forslag til personvernreglene våre, ikke nøl med å kontakte oss på kontakt@naborom.no.

Powered by: Naborom